Yritys

Mikä olemme

JotBar Solutions Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen IT-alan yritys joka toimittaa työajanseuranta-, kulunvalvonta– ja logistiikkaratkaisuja. Toiminnastamme myönnettiin Avainlippu-tunnus merkiksi suomalaisesta työstä. Toimimme pääasiallisesti Suomessa.

Toimintamme perustuu omaan ohjelmistoperheeseen, asiantuntijoidemme huippuosaamiseen ja pitkäaikaiseen kokemukseen. JotBar panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen – käytämme noin 10 % liikevaihdosta vuosittain tuotteiden ja ohjelmistojen kehittämiseen. Olemme myös alamme ainoa ISO 27001 -sertifioitu yritys Suomessa!

Järjestelmämme avulla asiakas voi seurata työtekijöidensä ajankäyttöä ja erilaisia valmistusprosesseja, hallita kiinteistön henkilövirtaa ja materiaalivirtaa. Asiakashyöty on usein rationaalinen ja kustannussäästöä tuova. Myös prosessien kehittäminen ja toimintojen automatisointi ovat syitä miksi JotBar-järjestelmiä hankitaan.

Noin 300 asiakkaalla on käytössä JotBar järjestelmä yli 500 toimipisteessä. Asiakkaitamme löytyy kaikilta toimialoilta ja monesta eri kokoluokasta, erityisesti valmistusprosesseissa ja palveluliiketoiminnassa. Referenssiluettelomme on ylpeydenaiheemme, se kertoo mitä olemme.

Asiakkaat ovat toimintamme sydän, avain toimintamme menestykseen.

Iso27001 -sertifikaatti - todiste yrityksemme tietoturvallisista toimintatavoista  JotBar on Bisnoden Lowest Credit Risk -yritys  JotBar Solutions Oy on Turva-alan yrittäjät ry:n jäsen  JotBarin kotimainen ohjelmistoperhe sai Avainlippu-merkinnän - kotimainen IT-alan yritys sai tunnustusta kotimaisuudestaan    JotBar on tilaajavastuun myöntämä luotettava kumppaniJotBar Solutions Oy on osa Ohjelmistoyrittäjät ry:tä  JotBar on myös Tilaajavastuu-partneri  JotBar on Yrittäjien jäsenyritys 2020  JotBar on Suomen Vahvimmat sertifioitu yritys - myös vuonna 2020

PYYDÄ TARJOUS!