Yritys

Mikä olemme

JotBar Solutions Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen IT-alan yritys joka toimittaa työajanseuranta-, kulunvalvonta– ja logistiikkaratkaisuja. Toiminnastamme myönnettiin Avainlippu-tunnus merkiksi suomalaisesta työstä. Toimimme pääasiallisesti Suomessa.

Toimintamme perustuu omaan ohjelmistoperheeseen, asiantuntijoidemme huippuosaamiseen ja pitkäaikaiseen kokemukseen. JotBar panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen – käytämme noin 10 % liikevaihdosta vuosittain tuotteiden ja ohjelmistojen kehittämiseen. Olemme myös alamme ainoa ISO 27001 -sertifioitu yritys Suomessa!

Järjestelmämme avulla asiakas voi seurata työtekijöidensä ajankäyttöä ja erilaisia valmistusprosesseja, hallita kiinteistön henkilövirtaa ja materiaalivirtaa. Asiakashyöty on usein rationaalinen ja kustannussäästöä tuova. Myös prosessien kehittäminen ja toimintojen automatisointi ovat syitä miksi JotBar-järjestelmiä hankitaan.

Noin 300 asiakkaalla on käytössä JotBar järjestelmä yli 500 toimipisteessä. Asiakkaitamme löytyy kaikilta toimialoilta ja monesta eri kokoluokasta, erityisesti valmistusprosesseissa ja palveluliiketoiminnassa. Referenssiluettelomme on ylpeydenaiheemme, se kertoo mitä olemme.

Asiakkaat ovat toimintamme sydän, avain toimintamme menestykseen.

Iso27001 -sertifikaatti - todiste yrityksemme tietoturvallisista toimintatavoistakotimainen IT-alan yritys JotBar Solutions on korkeimman luottoluokituksen yritys  JotBar on Bisnoden Lowest Credit Risk -yritys  JotBar Solutions Oy on Turva-alan yrittäjät ry:n jäsen  JotBarin kotimainen ohjelmistoperhe sai Avainlippu-merkinnän - kotimainen IT-alan yritys sai tunnustusta kotimaisuudestaan    JotBar on tilaajavastuun myöntämä luotettava kumppani

JotBar Solutions Oy on osa Ohjelmistoyrittäjät ry:tä  JotBar on myös Tilaajavastuu-partneri  JotBar Solutions Oy, kotimainen IT-alan yritys, on Suomen Yrittäjien jäsenyritys - myös vuonna 2018!  JotBar Solutions Oy on saanut Asiakastiedon Suomen Vahvimmat -tunnustuksen jälleen vuonna 2019

PYYDÄ TARJOUS!