Tyytyväiset asiakkaat ovat paras mainoksemme

JotBar on toimialariippumaton järjestelmä, joka soveltuu niin toimisto- kuin tehdasympäristöönkin. Ohjelmistoa käytetään laajalti suomalaisissa yrityksissä. JotBar Solutions on toimittanut myös kokonaisratkaisuja, jotka eivät sisällä JotBar-moduleita.

Asiakkaamme sanovat

Muototerä Oy

JotBar-järjestelmä toimii hyvin. Se helpottaa työntekoa ja säästää aikaa, kun työtunnit siirtyvät automaattisesti palkkahallintoon. On myös kätevää nähdä ja seurata projekteja raporttien avulla. Ongelmatilanteissa Helpdesk auttaa nopeasti. Koulutuksetkin ovat olleet antoisia.

Chemigate Oy

JotBarilla on kovin osaava henkilökunta, ja heidän kanssaan on helppo tulla toimeen. He keskittyvät asiakkaan ongelmien ratkaisuun. Projekti on vielä kesken, mutta tähän mennessä JotBar on ylipäätään osoittautunut luotettavaksi ja joustavaksi.

Helsingin Mylly

JotBarin järjestelmä on varsin kätevä, kun näkee työn kokonaisuuden, esimerkiksi ketkä on tehtaalla paikan päällä. Silloin voi tarvittaessa soittaa tietylle henkilölle, kun pystyy näkemään, että henkilö on saapunut paikalle. Konttorihenkilöstö ja toimihenkilöt puolestaan arvostavat suuresti mobiilisovellusta, koska sillä on niin helppo leimata työtunnit.

Fresh Servant Oy Ab

JotBar-konsernin henkilökunnan kanssa on mukava työskennellä. Yhteistyö on rentoa, ja viikkopalaverit toimivat mainiosti. Sen lisäksi he kuuntelevat asiakkaan toiveita, ja pyrkivät ratkaisemaan ongelmat. Järjestelmä räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Landeli Group Oy

JotBarin helppari on avulias ja vastaa nopeasti. Myös järjestelmä toimii hyvin ja on luotettava. Henkilökunnalle voi myös välittää kiitokset pitkämielisyydestä, kun jaksavat auttaa niin kauan, kunnes ongelmat ovat ratkaistu.

VEO Oy

JotBar-järjestelmä on hyvin joustava ja vakaa. Järjestelmä taipuu monille eri tarpeille, ja näin ollen järjestelmä helpottaa työntekoa. Myös asiakaspalvelu on oikein toimivaa ja hyvää.

Teknologiateollisuus

Elintarviketeollisuus

Rakennusteollisuus

Palvelut ja julkinen sektori

Työajanseurannan toteutuksia

Liikkuvan työn tuntikirjaukset onnistuvat helposti JotBar Mobilen avulla.

Käyttömukavuutta leimauspäätteelle Jotbar Mobilen avulla

Leimauspäätteelle voidaan räätälöidä näkymä asiakkaan toiveiden mukaan. Töille voi tehdä omat “leimausnapit”, jotka näkyvät henkilölle, kun hän on leimaamassa. Myös osastoille ja/tai tiimeille voi tehdä omat näkymät ja omat ”leimausnapit”. Tämä helpottaa leimaamista, kun ei tarvitse etsiä oikeaa työnumeroa valikosta. Tarvittavat työt ovat suoraan esillä ja yksi painallus riittää!

Työntekijän lakisääteiset työaikakirjaukset hoituvat sähköisellä JotBar-järjestelmällä.

Laskutettavassa työssä ja tuotannossa on tärkeää tietää tuottavan työn osuus kokonaistyöajasta

Työtä tehdessä työn tulisi olla tuottavaa. Useasti työntekijä joutuu kuitenkin tekemään muuta kuin tuottavaa työtä, eli ns. välillisiä töitä. On tärkeää tietää, mikä on välillisten töiden osuus kokonaistyöajasta. JotBar töiden seuranta ja työajanlaskenta kertoo sen sinulle päivä-, viikko- tai kuukausitasolla. Yksinkertaisimmillaan raportti näyttää päivittäisen tuotantotyöprosentin kokonaistyöajasta.

Työajanseurantajärjestelmä auttaa työntekijöiden työvuorojen suunnittelussa.

Etätyö, hybridityö, konttorilla

Monipuolinen ratkaisu, joka mahdollistaa työntekomuodosta riippumatta joustavan ja toimivan reaaliaikaisen työajanseurannan. Kyse ei ole pelkästään sisään ja ulos leimaamisesta, vaan todellisesta työn tekemisen todentamisesta. Mitä ja milloin tuli tehtyä ja kuinka paljon aikaa käytettiin?

Sähköisen JotBar-järjestelmän avulla seuraat ja ylläpidät työntekijöiden tuntikirjauksia eri työtehtäville reaaliajassa.

Tuotannon työnohjauksen avaintekijät

Tuotannollisessa valmistuksessa työkustannukset ovat usein oleellinen tekijä. Helpoin, edullisin ja luotettavin tapa seurata työkustannuksia on reaaliaikaisen töiden seurannan avulla. Näin saa tietoa työn todellisista kustannuksista, mm. milloin on tehty ja kuka on tehnyt.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Täytä kentät, niin otamme yhteyttä.