Töiden seuranta

Töiden seuranta kertoo mihin päivittäinen työaika kuluu

 JotBar- töiden seurannalla saadaan tarkkaa ja yksityiskohtaista tietoa henkilöstön työajan käytöstä. Työtunnit kohdistuvat leimausten perusteella töille, urakoille tai projekteille. Lisäksi työt voivat koostua monista työvaiheista, joita seurataan. Työaikaa analysoimalla voidaan parantaa myös henkilöstön työtehoa sekä selvittää mahdollisia piilokustannuksia.

Lue lisää

JotBar rekisteröi töiden aloitukset, lopetukset ja vaihdot sekä määrä- ja laatutiedot, kuten teollisuudessa hylätyt kappaleet. Työnumerot ja -vaiheet voidaan erotella myös tekopaikkakohtaisesti.

JotBar- töiden seurantaan on saatavilla lisäominaisuuksia, kuten nipputyö-moduuli, jossa työntekijät voivat yksittäisten työnvaihtojen sijaan leimata työnippuja. Lue lisää nipputöistä täältä.

Näytä vähemmän

Tarkkaa kustannusten seurantaa

Yrityksen kustannuslaskentaan JotBar- töiden seuranta tuo täysin uuden ulottuvuuden. Sen ansiosta toteutuneita työtunteja päästään vertaamaan tuotantosuunnitelmiin. Tuotannon teholaskenta ja urakkalaskenta saadaan pohjautumaan todelliseen toteumaan, kun mukaan saadaan täsmälliset työkustannukset.

Toimivat leimaustavat eri tyyppisiin töihin

JotBar mahdollistaa joustavat ratkaisut eri tyyppisten töiden leimaukseen. Yhä useampi organisaatio on ottanut käyttöön myös toimihenkilöiden työajan kohdistamisen töille ja projekteille.

Lue lisää

JotBarissa on käytettävissä työaikapäätteen lisäksi web-pohjainen käyttöliittymä online-leimaukseen ja työajan jälkijyvitykseen. Tämän tyyppiset käyttöliittymät helpottavat raportointia oleellisesti, koska käyttäjä voi tehdä leimaukset omalta työasemaltaan, missä ikinä töitä tekeekin. Lue lisää jälkijyvityksestä täältä.

Näytä vähemmän

Lataa opas

Liikkuva työ – miten sitä voidaan hallita paremmin? Tarjoamme oppaassamme vastauksia liikkuvan työn töiden hallintaan liittyviin haasteisiin sekä vinkkejä töiden hallinnan parantamiseen yrityksessä.

Lue lisää ja lataa opasLue lisää ja lataa opas

Viimeisimmät artikkelit töiden seurannasta

PYYDÄ TARJOUS!