Tutustu maksuttomiin
asiantuntijamateriaaleihimme

Tietopankki -sivulta löydät maksuttomat asiantuntijamateriaalimme työajanseurannan, töiden seurannan, kulunvalvonnan ja varastonhallinnan aiheista. Oppaiden lataaminen on täysin maksutonta, eikä materiaalien lataaminen sido sinua mihinkään. Psst! Jos et löydä sinua kiinnostavia materiaaleja vielä töiden ja työajanseurannan tietopankista, jätä meille aiheesta viestiä sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella!

Lue uusin blogimme

Työajanseuranta

Oppaat

Miten mobiili työajan- ja töiden seuranta voi helpottaa työntekijöidesi työkirjauksia etätyössä? Entä millainen vaikutus sillä voidaan saavuttaa etätiimin johtamiseen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Lataa maksuton oppaamme aiheesta ja nappaa vinkit työntekijöidesi etä- ja joustotyöskentelyn tukemiseen.

Milloin on ajankohtaista hankkia tai vaihtaa työajan- seurantajärjestelmä? Mitä asioita työajanseurannan suunnittelussa tulee ottaa huomioon? Kokosimme tähän maksuttomaan oppaaseen kattavan tietopaketin yrityksenne tarpeisiin vastaavan ratkaisun hankinnassa onnistumiseen.

Yritysten käyttämien liiketoiminta-
ratkaisujen tulee kommunikoida tehokkaasti keskenään. Sen vuoksi on tärkeää, että yrityksen työajanseurantaratkaisut tarjoavat mahdol-
lisuuden liittyä muihin yrityksellenne keskeisiin ratkaisuihin.

Mitä eroa on työajanseurannan ja töiden seurannan välillä ja miksi yrityksien on tärkeää harjoittaa näitä molempia? Nappaa maksuttomasta oppaastamme vinkit juuri teidän yrityksenne toiminnan tehostamiseen työajanseurannan avulla.

Hyvin järjestetty työajanseuranta on erinomainen mahdollisuus kehittää työntekijöiden hyvinvointia ja tehostaa yrityksen toimintaa. Tässä oppaassa kerromme, mitä työajanseuranta oikeastaan on, miksi ja miten työaikaa tulee seurata ja millaisia vaihtoehtoja työajanseurannan järjestämiseen on olemassa.

Blogit

Töiden seuranta

Oppaat

Miten mobiili työajan- ja töiden seuranta voi helpottaa työntekijöidesi työkirjauksia etätyössä? Entä millainen vaikutus sillä voidaan saavuttaa etätiimin johtamiseen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Lataa maksuton oppaamme aiheesta ja nappaa vinkit työntekijöidesi etä- ja joustotyöskentelyn tukemiseen.

Blogit

Kulunvalvonta

Oppaat

Työpaikan henkilöliikenne on riski yritykselle: valvomaton henkilöliikenne voi asettaa yrityksen turvallisuuden, tietosuojan ja henkilön terveyden vaaraan. Henkilöliikenteeseen liittyviä riskejä voidaan kuitenkin ehkäistä kulunvalvonnan avulla – mutta miten se tapahtuu käytännössä?

Blogit

 • Vieras- ja Henkilökorttien Tulostus

  JotWare Oy valmistaa henkilökortit yrityksesi tarpeisiin.

 • JotBar kulunvalvontajärjestelmä lisää helppoutta ja turvallisuutta

  Mobiilisovelluksemme avulla on mahdollista avata esimerkiksi ovia tai portteja puhelimella.

 • Älä anna kesän yllättää!

  Kesä on tulossa kovaa vauhtia, ja monille yrityksille se tarkoittaa lomia, tuuraajia ja kesätyöntekijöitä. Kesäkauden alkuun liittyy monia liikkuvia osia ja kiirettä, joten me JotBarilla haluamme yrittää vähentää asiakkaidemme lomakauden kuormitusta. Siksi olemme keränneet muistilistan asioista, jotka liittyvät JotBarin ohjelmistoon ja sen käyttöön. Muistilistaan voi aina palata uuden lomakauden alkaessa.  

Varastonhallinta

Oppaat

Varastonhallinnalla tarkoitetaan varastointiin liittyvien toimenpiteiden hallintaa yrityksissä. Tällaisia toimenpiteitä ovat mm. tavaran vastaanotto, varaston sisäinen siirtely, hyllytys, keräily ja toimitus. Näillä arkisilla toimenpiteillä on merkittävä vaikutus yrityksen liiketoimintaan – sen tehokkuuteen tai tehottomuuteen.

Blogit

 • 4 vinkkiä tehokkaampaan varastonhallintaan

  Varastonhallinta vaikuttaa koko yrityksen toimintaan. Yritys ei pysty toimimaan tehokkaasti jos sen varastoa hallitaan tehottomasti. Esimerkiksi myynti ja tuotanto ovat riippuvaisia siitä, että varaston tilasta on jatkuvasti saatavilla ajantasaista, paikkansapitävää ja helppolukuista tietoa. Tässä artikkelissa kerromme 4 vinkkiä, joiden avulla yritys voi tehostaa omaa varastonhallintaansa ja taata näin yrityksen eri osa-alueiden sujuvan toiminnan.

 • Kustannussäästöjä varastonhallintaan mobiilipäätteillä

  Mobiilipäätteillä voidaan varastonhallinnassa tarkoittaa niin perinteisiä kannettavia päätteitä kuin älypuhelimia. Mobiilipäätteet ovat langattomia päätteitä, jotka kulkevat varastotyöntekijöiden mukana varaston lattialla ja mahdollistavat lattiatason toimintojen päivittämisen osaksi varastonhallinnan pääjärjestelmää. Mutta mitä hyötyjä mobiilipäätteistä on tämän lisäksi? Entä miten mobiilipäätteiden hankinta tuottaa yritykselle merkittäviä kustannussäästöjä pitkässä juoksussa?

 • Kannettavat päätteet vs. älypuhelimet varastonhallinnassa

  Kannettavat päätteet ovat nimensä mukaisesti työntekijöiden mukana kulkevia langattomia käsikäyttöisiä päätteitä. Kannettavat päätteet toimivat varastoalueella langattomassa verkossa, osana yrityksen varastonhallintaa, siirtäen päätteillä kerätyn tiedon osaksi varastonhallinnan pääjärjestelmää.

Usein kysytyt kysymykset

Tämä voi johtua siitä, että henkilön tietoihin ei ole laitettu henkilön sähköpostiosoitetta. Laita kyseiselle henkilölle sähköpostiosoite henkilötietoihin ja lähetä hänelle salasanan vaihtolinkki uudestaan.
Yleensä tämä johtuu siitä, että kyseisen henkilön henkilötiedoista puuttuu henkilön korttinumero. Jos kyseinen henkilö ei leimaa työaikoja leimauslaitteen avulla, vaan tarkoitus on käyttää vain mobiilisovellusta leimausten tekemiseen, hänen korttinumeroksi voidaan antaa sama numero kuin mikä hänen henkilönumeronsa on. Tämän jälkeen kyseisen henkilön pitäisi löytyä mobiilisovelluksen hallintanäytöstä ja hänelle voidaan tehdä tunnukset mobiilisovellukseen.
Tarkista mobiilisovelluksen hallintanäytöstä, onko kyseisen henkilön mobiilisovelluksen profiilille asetettu jokin päättymispäivämäärä. Jos on, todennäköisin syy tälle ongelmalle on se, että kyseisen henkilön mobiilisovelluksen profiilin päättymispäivämäärä on tullut vastaan. Muuta profiilin päättymispäivämäärän ajankohtaa pitkälle tulevaisuuteen. Tämän jälkeen kyseisen henkilön pitäisi päästä kirjautumaan mobiilisovellukseen uudestaan.
Yleensä tämä johtuu siitä, että henkilön henkilötyyppiä ei ole asetettu hänen henkilötietoihinsa. Laita siis vain kyseiselle henkilölle hänen henkilötyyppi henkilötietoihin. Tämän jälkeen virheilmoituksia 500 ei pitäisi enää tulla vastaan mobiilisovelluksessa.
Asetamme asiakkaan käyttäjätunnuksen salasanan, testaamme, että kirjautuminen kyseisellä väliaikaisella salasanalla toimii ja lähetämme sen asiakkaalle tekstiviestillä sekä lähetämme salasanan vaihto-ohjeen sähköpostilla.
Käyttäjä voi itse pyytää salasanan palautuksen mobiilisovelluksen kirjautumisnäytöltä palauta salasana-painikkeella. Salasanan nollausta varten tarvitset yritys-ID:n ja sähköpostiosoitteesi. Syötä tarvittavat tiedot, odota automaattista sähköpostiamme ja seuraa sähköpostin ohjeita. Jos tämä ei auta, otathan yhteyttä pääkäyttäjäänne. Ongelmatilanteissa voimme asettaa uuden salasanan ja varmistaa, että sen avulla pääsee kirjautumaan. Salasanan lähetämme tekstiviestillä käyttäjälle.
Yôvuoroissa kyseisen vuoron aloittava leima sijaitsee sitä edeltävän päivän puolella. Tämän takia yövuoro pitäisi laskettaa edellisestä päivästä alkaen.
Jos kyseiselle päivälle on tehty muutoksia käsin, kyseisen päivän uudelleenlaskenta ei toimi, koska laskenta yrittää kunnioittaa käyttäjän käsin tekemät muutokset. Tällöin pitäisi poistaa kyseinen päivä ja laskettaa se uudestaan,

Etkö löytänyt kysymystäsi?

Kirjoita kysymyksesi alla olevaan kenttään ja lähetä se meille. Näin autat Jotbaria kehittymään, ja voimme jatkossa tarjota entistä parempia asiakaskokemuksia.

Hakusanat

Haluatko lisätietoa?

Täytä kentät, niin otamme yhteyttä.