Kulunvalvonta

IP-POHJAINEN & ERITTÄIN NOPEA LUKUTAPA

JotBar Kulunvalvontaratkaisun avulla yritys voi seurata ja ohjata kiinteistöjen tai kokonaisen alueen henkilöliikennettä tehokkaasti ja turvallisesti. Ovien ja porttien avaukset tapahtuvat henkilökohtaisella kulkukortilla tai –tägillä RFID-tekniikkaa hyödyntäen.

JotBar valvoo ovien käyttöä ja hälyttää poikkeavista toiminnoista, mikäli ovitunnisteet on kytketty järjestelmään mukaan. Oville tai kulkukorteille voidaan asettaa erilaisia kulkuoikeustasoja henkilön, viikonpäivän ja/tai kellonajan mukaan. Järjestelmä huolehtii ovien aukipidosta ja sulkemisesta sekä rekisteröi ovien avaamiset ja avausyritykset. Hälytykset määritellään asiakasyrityksen tarpeen mukaan.

Kulunvalvontapäätteet ohjaavat ovien toimintaa. Ne voidaan akkuvarmentaa, jolla taataan toiminta sähkökatkoksen aikana. Kulunvalvontapäätteet ovat itsenäisiä laitteita, jotka rekisteröivät tapahtumia myös offline-tilassa esimerkiksi paikallisverkon häiriöiden aikana. Kulunvalvontapäätteiltä tiedot siirtyvät keskitettyyn JotBar-kantaan, josta voidaan hakea tietoja ja tulostaa kattavia kulunvalvonnan raportteja.

PYYDÄ TARJOUS!