Kulunvalvonta

JOTBAR KULUNVALVONTA – TEHOKASTA JA TURVALLISTA HENKILÖLIIKENTEEN HALLINTAA

JotBar kulunvalvonta ja muut turvaratkaisut skaalautuvat helposti erilaisten yritysten tarpeisiin ja voidaan ottaa käyttöön vaiheittain. JotBar-kulunvalvontajärjestelmä on osa työajanseurantaa.

 

IP-POHJAINEN & ERITTÄIN NOPEA LUKUTAPA

JotBar Kulunvalvonta-ratkaisun avulla yritys voi seurata ja ohjata kiinteistöjen tai kokonaisen alueen henkilöliikennettä tehokkaasti ja turvallisesti. Ovien ja porttien avaukset tapahtuvat henkilökohtaisella kulkukortilla tai –tägillä RFID-tekniikkaa hyödyntäen.

Lue lisää

JotBar valvoo ovien käyttöä ja hälyttää poikkeavista toiminnoista, mikäli ovitunnisteet on kytketty järjestelmään mukaan. Oville tai kulkukorteille voidaan asettaa erilaisia kulkuoikeustasoja henkilön, viikonpäivän ja/tai kellonajan mukaan. Järjestelmä huolehtii ovien aukipidosta ja sulkemisesta sekä rekisteröi ovien avaamiset ja avausyritykset. Hälytykset määritellään asiakasyrityksen tarpeen mukaan.

Kulunvalvontapäätteet ohjaavat ovien toimintaa. Ne voidaan akkuvarmentaa, jolla taataan toiminta sähkökatkoksen aikana. Kulunvalvontapäätteet ovat itsenäisiä laitteita, jotka rekisteröivät tapahtumia myös offline-tilassa esimerkiksi paikallisverkon häiriöiden aikana. Kulunvalvontapäätteiltä tiedot siirtyvät keskitettyyn JotBar-kantaan, josta voidaan hakea tietoja ja tulostaa kattavia kulunvalvonnan raportteja.

Kulunvalvontajärjestelmässä voidaan hallinnoida mm. Ovien sulku- ja avausoikeuksia Aikaohjauksia päivä-, viikko- ja vuositasolla. Jokaisesta oven avauksesta jää järjestelmään jälki. Kulkutagin kadotessa se voidaan poistaa järjestelmästä saman tien ja tilalle luodaan uusi.

Näytä vähemmän

 

KAMERAVALVONTA OSANA KULUNVALVONTAJÄRJESTELMÄÄ

Kameravalvontaan käytetään korkealaatuisia IP-kameroita, jotka on kytketty verkkoon. Kuvaa voidaan katsella selaimella ilman lisäohjelmia. Poikkeava liike tallentuu palvelimelle tai lähettää kuvia sähköpostilla. Kuvalähetys voidaan aktivoida toimimaan hälytyksen yhteydessä.

 

HÄLYTYKSET OHJAUTUVAT SUORAAN VARTIOINTILIIKKEESEEN – TAI VAIKKA KÄNNYKKÄÄN

Kulunvalvonta on helposti siirrettävissä vartiointiliikkeen valvontakeskukseen tai asiakkaan haluamaan laitteeseen, kuten matkapuhelimeen. Portteja voidaan hallita kamerapuhelimella, josta on yhteys käyttöliittymään. Kamerapuhelin mahdollistaa porttivahdille kuvallisen puheyhteyden portille tai oville.

Lue lisää

Järjestelmään sisältyvät kulku- ja hälytystapahtumien vastaanotto, ohjaus, seuranta ja raportointi. välillä. Järjestelmä on helposti liitettävissä muihin järjestelmiin, mm.

  • Rikosilmoitin
  • Video
  • Rakennusautomaatio
  • Palo
  • Henkilöturvajärjestelmät

Näytä vähemmän

 

JOTBAR-VIERAILIJAHALLINTA PITÄÄ ULKOPUOLISEN HENKILÖLIIKENTEEN AJAN TASALLA

Vierailijahallintajärjestelmän avulla yrityksen ulkopuolista henkilöliikennettä voidaan seurata tehokkaasti. Järjestelmä pitää kirjaa saapuvista ja lähtevistä vierailijoista, joita ovat esim. vieraat, alihankkijat ja vuokratyöntekijät. Järjestelmän avulla voidaan luoda raportteja, joista käy ilmi kuka on käynyt, missä ja kuinka usein. Jokaiselle vierailijalle määritellään isäntä sekä vieraan tietoihin kytketty vierailijakortti.

Lue lisää

Vieraiden rekisteröinti tapahtuu aulassa olevalla päätteellä tai aulapalvelun toimesta. Myös ennakkorekisteröinti on mahdollista. Järjestelmästä voidaan luoda vierailijakortti koodilla tai RFID-kulkukortti, joka oikeuttaa pääsyn tiettyihin tiloihin, esim. neuvottelutilaan, ruokalaan jne. Vieraan lähtiessä hänet on helppo kirjata ulos järjestelmästä vierailijakortin viivakoodilla.

Näytä vähemmän

TUTUSTU MYÖS MUIHIN MATERIAALEIHIMME AIHEESTA KULUNVALVONTA:

Lataa maksuton opas:

Kulunvalvonta-opas: Työpaikan henkilöliikenteen riskienhallinta - lataa maksuton kulunvalvonta-opas

Työpaikan henkilöliikenne on riski yritykselle, joka voi asettaa yrityksen turvallisuuden, tietosuojan ja henkilön terveyden vaaraan. Lue oppaastamme, miten henkilöliikenteeseen liittyviä riskejä ehkäistään kulunvalvonnan avulla:

Lue lisää ja lataa opasLue lisää ja lataa opas

Tutustu kulunvalvonta-aiheisiin artikkeleihin blogissamme:

PYYDÄ TARJOUS!