Kulunvalvonta

JOTBAR KULUNVALVONTA – TEHOKASTA JA TURVALLISTA HENKILÖLIIKENTEEN HALLINTAA

JotBar-kulunvalvonta ja muut turvaratkaisut skaalautuvat helposti erilaisten ja erikokoisten yritysten tarpeisiin. Kulunvalvonta voidaan ottaa käyttöön vaiheittain, vaikka ovi kerrallaan. JotBar-kulunvalvontajärjestelmä voi olla osa työajanseurantajärjestelmää.

 

Helppoutta ja turvallisuutta kulunvalvonnalla

JotBar kulunvalvonta ja muut turvaratkaisut skaalautuvat helposti erilaisten yritysten tarpeisiin ja voidaan ottaa käyttöön vaiheittain. JotBar-kulunvalvontajärjestelmä on osa työajanseurantaa.

JotBar-kulunvalvontajärjestelmä on edullinen ja turvallinen tapa päästä eroon avaimista ja lukkojen sarjoituskustannuksista. JotBarin kulunvalvontaratkaisun avulla yritys voi seurata ja ohjata kiinteistöjen tai kokonaisen alueen henkilöliikennettä tehokkaasti. 

Järjestelmä toimii ethernet-verkossa ja on suoraan yhteydessä palvelimeen, joten erillisiä kalliita kaapelointeja tai keskittimiä ei tarvita. Asentaminen käy nopeasti ja kulunvalvonnan hyödyt saadaan käyttöön ilman turhia viivytyksiä. Kulunvalvonnan turvatasot määritellään asiakkaan vaatimusten mukaan. 

  • JotBar-kulunvalvonnan pohjana on moderni ohjelmisto, jonka avulla ohjataan koko järjestelmän toimintaa. Jokaisesta oven avauksesta jää järjestelmään jälki.
  • Laadukas kameravalvonta on osa kulunvalvontaa.
  • Hälytykset voidaan asettaa menemään suoraan vartiointiliikkeeseen tai kännykkään.
  • JotBar-vierailijahallinta pitää ulkopuolisen henkilöliikenteen ajan tasalla.

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT KULUNVALVONNASTA

PYYDÄ TARJOUS!