Mobiili työajanseuranta

Mobiili työajanseuranta

Web- ja mobiilileimaus mahdollistavat työaikakirjaukset missä tahansa

JotBar mobiilin työajanseurannan avulla työaikakirjaukset onnistuvat ajasta ja paikasta riippumatta. Web- ja mobiilileimaus ovat erinomaisia ratkaisuja esimerkiksi etätyön seurantaan.

JotBar-järjestelmässä on käytettävissä leimauspäätteiden lisäksi selainpohjainen käyttöliittymä Jotbar.net, jolla työaikaleimaukset voidaan tehdä suoraan omalta työasemalta. JotBar.net soveltuu myös yhteiskäyttöön, mikäli erillisiä leimauspäätteitä ei haluta käyttää.

Leimaus mobiililaitteella

Työaikaleimauksia on mahdollista tehdä matkapuhelimella tai vastaavalla mobiilipäätteellä. Mobiilipääteleimaus soveltuu erinomaisesti yrityksiin, jossa työntekijät ovat paljon tien päällä tai työmaalla poissa kiinteiden leimauspäätteiden luota. Edistyneen sovelluksen avulla työaikakirjaukset voidaan tehdä kätevästi älypuhelimella tai tabletilla, missä ja milloin tahansa.

HTML5-leimaus

HTML5-leimaus on alustavapaa html-pohjainen leimauskäyttöliittymä JotBar-järjestelmään. Ohjelmalla voidaan tehdä yleisimpiä työaikaleimauksia, leimata työnvaihtoja sekä tehdä matkakirjauksia käyttäen älypuhelinta, tablettia tai pc:tä. HTML5-leimausohjelma on käytettävissä kaikilla suosituimmilla mobiilialustoilla sekä työpöytäselaimissa.

OPAS: MOBIILI TYÖAJAN- JA TÖIDEN SEURANTA

Miten mobiili työajan- ja töiden seuranta voi helpottaa työntekijöidesi työkirjauksia etätyössä? Entä millainen vaikutus sillä voidaan saavuttaa etätiimin johtamiseen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Lataa maksuton oppaamme aiheesta ja nappaa vinkit työntekijöidesi etä- ja joustotyöskentelyn tukemiseen. Lataa opas 🡒

PYYDÄ TARJOUS!