Jälkijyvitys

Jälkijyvitys kirjaa työajat jälkikäteen

Jälkijyvitys tarkoittaa jälkikäteen suoritettavaa työaikaleimausta, jolla voidaan kirjata takautuvasti kerralla halutun ajanjakson työt. Menetelmää käytetään, kun tuntien kohdistamista töille, urakoille tai projekteille ei ole mahdollista tehdä reaaliajassa. Leimaukset voidaan suorittaa esim. aina jokaisen viikon päätteeksi.

Jälkijyvitystä tarvitaan tyypillisesti esim. asiantuntija- ja projektiluonteisissa töissä sekä myös huolto- ja kenttätöissä. Se on toimiva ratkaisu silloin, kun tehdään useampaa työtä samanaikaisesti. Päivän päätteeksi voidaan arvioida, paljonko aikaa on käytetty mihinkin työhön tai työvaiheeseen.

 

JBWork – jälkijyvitys haltuun

JBWork on selainkäyttöinen jälkijyvitykseen tarkoitettu ohjelma, jonka avulla leimauksia voidaan tehdä ja korjata takautuvasti. Käyttäjä saa näkyviin halutun työaikajakson ja voi jyvittää työaikaa eri projekteille. Samalla nähdään kokonaistyöaika, jyvitetty aika sekä kokonaiskertymä kullekin projektille. Ohjelma toteuttaa jälkiyvitykset työnvaihto-leimoilla.

JBWork käyttää Outlookista ja muista kalenteriohjelmista tuttua käyttömallia, jossa työt ”maalataan” viikolle ja jossa töiden siirtely on helppoa vedä-ja-pudota -tekniikalla. Jälkijyvityksen asetuksissa voidaan määritellä ajanjakso päivinä tai kuukausina menneisyyteen, jolle jyvittäminen on sallittua. Myös ylityöajan ja joustoajan jyvittäminen on mahdollista.

 

Palaa takaisin
Töiden seuranta

 

PYYDÄ TARJOUS!