Muovikorttitulostus

Muovikorttitulostus

Evolis - Ensimmäinen ja ainoa virallinen edustaja ja jälleenmyyjä Suomessa

Jotbar on ainoa virallinen Evolis edustaja Suomessa. Myymme Evolis muovikorttitulostimia (mm. Evolis Badgy 200, Evolis Tattoo Rewrite, Evolis Zenius, Evolis Primacy ja Evolis Avansia), muovikortteja ja värinauhoja moneen käyttöön. Tarjoamme myös tarvikkeita ja värinauhoja Evoliksen lakkautetuille laitteille. Kysy saatavuutta! 

 

Henkilö- ja ID-kortti

Tärkeintä on tunnistaa henkilöllisyys kortissa olevan kuvan ja henkilötietojen perusteella. Kortti voi myös toimia kulunvalvontajärjestelmän kulkutunnisteena (rfid-avaimena).

Veronumerokortti

Veronumerokortti toimii rakennustyömailla henkilökorttina. Lisäämällä Jotbar työajanseurannan työkalupakkiinne, saatte suoran liitännän urakkatietojen ilmoittamiseen verottajalle. Kysy lisää!

Vip- ja kausikortit

Tulosta toimivat ja tyylikkäät VIP- ja kausikortit erilaisiin tapahtumiin – juuri haluamallanne ilmeellä. Toteutettavissa myös RFID-sirulla toimivat kausikortit.

Jäsenkortit

Nosta profiilianne jäsenkortin avulla! Oli kyseessä yhdistys, urheiluseura tai vaikkapa golfklubi, asianmukainen jäsenkortti nostaa profiilia.

Kanta-asiakaskortit

Sido asiakkaasi yritykseenne tarjoamalla heille arvoa ja yhteisöllisyyttä – tulosta kanta-asiakaskortit yrityksenne ilmeellä!

Hinta- ja tuotetiedot

Tulosta tyylikkäät hintalaput Evolis hintakorttiratkaisulla.

Katso video: https://web-evolis.wistia.com/medias/du6e8zdpf6

Tutustu tulostimiimme ja lue lisätietoja Evoliksen sivuilta

PYYDÄ TARJOUS!