Muovikorttitulostus

Muovikorttitulostus

Evolis - Ensimmäinen ja ainoa virallinen edustaja ja jälleenmyyjä Suomessa

Jotbar on virallinen Evolis-edustaja Suomessa. Myymme Evolis muovikorttitulostimia (mm. Evolis Badgy 200, Evolis Tattoo Rewrite, Evolis Zenius, Evolis Primacy ja Evolis Avansia), muovikortteja ja värinauhoja moneen käyttöön. Tarjoamme myös tarvikkeita ja värinauhoja Evoliksen lakkautetuille laitteille. Kysy saatavuutta! 

Henkilö- ja ID-kortti

Henkilökorttien ja ID-korttien tärkeimpänä tehtävänä on auttaa tunnistamaan henkilöllisyys kortissa olevan kuvan ja henkilötietojen perusteella. Henkilö- ja ID-kortit voivat myös toimia kulunvalvontajärjestelmän kulkutunnisteena, kuten rfid-avaimena.

Veronumerokortti

Veronumerokortti toimii rakennustyömailla henkilökorttina. Lisäämällä Jotbar työajanseurannan työkalupakkiinne, saatte suoran liitännän urakkatietojen ilmoittamiseen verottajalle. Kysy lisää!

Vip- ja kausikortit

Tulosta toimivat ja tyylikkäät VIP-kortit sekä kausikortit erilaisiin tapahtumiin – juuri haluamallanne ilmeellä. Kausikortit on toteutettavissa myös RFID-sirulla!

Jäsenkortit

Jäsenkortit sitouttavat tehokkaasti tarjoamaanne palveluun ja auttaa nostamaan profiilianne! Oli kyseessä yhdistys, urheiluseura tai vaikkapa golfklubi, asianmukainen (ja tyylikäs) jäsenkortti nostaa auttaa nostamaan profiilianne ja lisäämään asiakas-/jäsenkokemusta.

Kanta-asiakaskortit

Sitouta asiakkaasi yrityksenne palveluihin tarjoamalla heille lisäarvoa ja yhteisöllisyyttä kanta-asiakaskortilla! Muovikorttitulostimilla voit tulostaa myös kanta-asiakaskorttinne suoraan paikan päällä, yrityksenne ilmeellä.

Hinta- ja tuotetiedot

Perinteisten muovikorttien lisäksi voit hyödyntää tulostimia myös tyylikkäiden hintalappujen ja tuotetietojen tulostamiseen. Ei enää epäselviä tai tyylittömiä hintoja, kun tulostat tuotetiedot muovikorttitulostimella!

Katso video: https://web-evolis.wistia.com/medias/du6e8zdpf6

Tutustu Evolis-valikoimaamme:

Viimeisimmät artikkelit muovikorttitulostimista

PYYDÄ TARJOUS!