Vierailijahallinta

Vierailijahallinta

 

Vierailijahallinta on merkittävässä roolissa useissa yrityksissä – etenkin kun yrityksessä käy päivittäin kymmeniä tai jopa satoja vierailijoita. Suurissa toimistotaloissa vierailijoita voi käydä eri yrityksissä yhteensä tuhansia päivittäin.

JotBar Vierailijarekisterin avulla yritys voi seurata vierailijavirtaa ja tulostaa jokaiselle kävijälle personoidut vierailijakortit. Vierailijat syötetään järjestelmään yksinkertaisen käyttöliittymän kautta joko aulahenkilön tai vieraiden itsensä toimesta.

Vierailun isäntä voi myös syöttää vierailijatiedot selaimen kautta etukäteen, jolloin kortit odottavat aulassa vieraiden saapuessa. Ominaisuus, joka nopeuttaa erityisesti suurempien vierailijaryhmien vastaanottoa.

 

Kortti taipuu moneen tarpeeseen

Yrityksen ilmeen mukaiset vierailijakortit tulostuvat automaattisesti. Korteissa on valinnanvaraa; ekologinen vaihtoehto ovat uudelleenkirjoitettavat kortit, jotka kestävät satoja tulostuskertoja. Korttiin voidaan myös sisällyttää kulkuoikeuksia tai vaikkapa lounas yrityksen ruokalassa. Lähtiessä vierailija kirjautuu poistuneeksi ja käyntitiedot jäävät järjestelmään raportointia varten.

JotBar Vierailijarekisteri tuo vierailijaseurannan aivan uudelle tasolle monipuolisten raportointiominaisuuksiensa ansiosta. Reaaliaikainen läsnäolotieto nostaa turvallisuutta. JotBar Vierailijarekisteri ratkaisu vapauttaa yrityksen paperilappujen käsittelystä.

PYYDÄ TARJOUS!