Kameravalvonta

 

Miksi valvontakameran kuvan pitäisi olla niin suttuinen, että siitä ei edes tunnista ihmistä? Miksi tyytyä tunnistamattomaan tulokseen, kun nykyään lapsetkin ottavat kännykkäkameroillaan parempia kuvia?

JotBar Kulunvalvontaratkaisu voi sisältää myös kameravalvonnan. Valvontakameroina JotBar Solutions tarjoaa säänkestäviä, Mobotix-merkkisiä IP-kameroita. Kameroita käytetään tyypillisesti yritysten porteilla tai valvomaan tuotantotiloja ja varastoa.

 

Seuraa videokuvaa selaimelta – ilman lisäosia

Kameravalvonta osaksi kulunvalvontaratkaisua

Verkkoon kytketyn valvontakameran kuvaa voidaan katsella selaimella ilman lisäohjelmia. Kamera voi myös tallentaa rutiininomaisesti kuvia palvelimelle tai lähettää niitä sähköpostilla. Kuvalähetys voidaan aktivoida toimimaan liikkeeseen perustuvan hälytyksen yhteydessä. Samalla selaimella voidaan seurata ja hallinnoida jopa kymmenien kameroiden kuvaa. Mobotix-kamerat tuottavat myös pienempiä kuvia, joita voidaan katsella PDA-laitteitta tai älypuhelimilla.

Lisätietoa tarjoamistamme kameraratkaisuista löydät Mobotixin kotisivuilta!

Lue lisää kameravalvonnasta osana kulunvalvontaa:

Lataa maksuton opas:

Kulunvalvonta-opas: Työpaikan henkilöliikenteen riskienhallinta - lataa maksuton kulunvalvonta-opas

 

 

 

 

 

 

 

 

Työpaikan henkilöliikenne on riski yritykselle, joka voi asettaa yrityksen turvallisuuden, tietosuojan ja henkilön terveyden vaaraan. Lue oppaastamme, miten henkilöliikenteeseen liittyviä riskejä ehkäistään kulunvalvonnan avulla:

Lue lisää ja lataa opasLue lisää ja lataa opas

Palaa takaisin
Kulunvalvonta

PYYDÄ TARJOUS!